Kreativitet i kubik

Under två dagar har alla i klassen redovisat vad man arbetat med under höstens kurs Fördjupning och profilering i eget valt material. Vilken kreativitet det finns i klassen. Det är intressant att höra om andras kreativa processer och funderingar, t.ex. vilka hinder man ställts inför och hur man funderat och diskuterat lösningar och gjort vägval.

Att gå vår utbildning innebär att befinna sig i en härligt kreativ miljö. Vi pratar, frågar, ifrågasätter, vrider och vänder på saker. Vi lyfter och stödjer varandra. Man arbetar med egna arbeten men också mot gemensamma mål som t.ex. Möbelmässan och vår utbildningsmonter där vi ska visa upp oss.

Höstens tema har varit linjer, trådar och spår. På en workshop i höstas arbetade vi med varsin tråd som vi spände upp i ett rum. När trådar möttes gjorde vi en knop. Mina tankar går till att trådarna symboliserar våra livstrådar. Fotot från workshopen får symbolisera vår klass och hur vi stödjer varandra i våra möten och lyfter varandra ibland när det behövs. Och tillsammans bygger vi strukturer, något stort.IMG_6425

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s