Back to work

Tillbaka efter ledighet. Ska skriva kursportfölj och samla ihop tankarna från höstens kurs. Mitt måldokument som jag skrev i början av kursen i september har styrt mitt arbete. Nu ska jag utvärdera och summera vad jag har lärt mig. Börjar som vanligt. Läser genom kursmålen och tittar genom min anteckningsbok med skisser och tankar från föreläsningar, seminarier, handledningar och studiebesök vi gjort. Bläddrar lite i litteraturen. Läser min blogg och tittar på foton. Sedan lägger jag upp strukturen på kursportföljen och börjar skriva ner lite tankar. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s