Tankar kring slutprodukt kontra arbetsplan

Pappersgarn stickat i honungskakemönster med björkbottenplatta
Pappersgarn stickat i honungskakemönster med björkbottenplatta
Tovat ullgarn stickat i honungskakemönster med björkbottenplatta
Tovat ullgarn stickat i honungskakemönster med björkbottenplatta

Mina slutprodukter i kursen. På bilderna ser dom ut att vara ungefär lika stora, men det är dom ju inte alls, det kan ni ju se på utställningen när dom står bredvid varandra.

Funderar på min redovisning av slutprodukten på måndag och kring mitt slutresultat kontra den arbetsplan jag lade upp inledningsvis. Jag har kommit längre i produktarbetet än i min arbetsplan där jag hade tänkt sticka rör i honungskakemönster. På tredje handledningen kom jag fram till att jag skulle ta  in trä och göra en korg som slutprodukt. Min ursprungliga prototyp utvecklades vidare så att det blev mer av en produkt. Jag arbetade fram två korgar i olika material för att det är intressant att ha fler slutprodukter som går att jämföra och diskutera.

Jag ser fram emot redovisningarna nästa vecka där vi får samtala om varandras processer och slutprodukter. Spännande dagar väntar!

Advertisements

2 thoughts on “Tankar kring slutprodukt kontra arbetsplan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s