Graduation exhibition

 

Welcome to the graduation exhibition Creators of things and thoughts – Things and thoughts part 9. The third year students of the Bachelor Programme for Craft and Design are presenting their individuall graduation projects.

Come and experience the sustainable and personal craft products the that future craftsmen and designers have to offer. With new perspectives we explore tradition and create the future within sloyd, handicraft and design. The exhibition presents the result of our individual graduation projects. Who are we? We are creators of things and thoughts.

VERNISSAGE
When: Sunday May 8th 14.00
Where: Nya Galleriet. Östergötlands museum, Raol Wallenbergs plats, Linköping
Inagurated by Elna Lassbo, Svensk Form.

The exhibition lasts until September 10th

http://ostergotlandsmuseum.se/posts/1512

Välkomna till examensutställningen Creators of things and thoughts – Ting och tankar del 9. Här presenterar tredjeårsstudenterna vid kandidatprogrammet Slöjd, hantverk och formgivning sina examensarbeten.

Kom och se vad framtidens slöjdare, hantverkare och formgivare har att erbjuda av medvetet, hållbart och personligt hantverk. Med nya perspektiv utforskar vi traditionen och skapar framtidens slöjd, hantverk och formgivning. I utställningen presenteras resultatet av våra enskilda examensprojekt. Vilka är vi? Vi är skapare av ting och tankar.

VERNISSAGE
Tid: Söndag 8:e maj kl. 14.00
Plats: Nya Galleriet, Östergötlands museum, Raol Wallenbergs plats, Linköping
Invigare: Elna Lassbo, Marknad- och PR-ansvarig vid Svensk Form

Utställningen pågår fram till 10 september 2016

http://ostergotlandsmuseum.se/posts/1512

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s