Arbetsplan inlämnad

Nu har jag lämnat in projektplanen för mitt produktarbete som ska visas i examensutställningen som har vernissage 8 maj 2016. IMG_7764Nu har jag riktlinjen klar och planen för mitt arbete fram till mitten av april när produkterna ska vara klara. Vi kommer att examineras på produkterna då, för att sedan kunna fokusera på att bygga upp utställningen på muséet och skriva på vår C-uppsats.

Till examensutställningen kommer jag att fortsätta att sticka med pappersgarner. Jag vill rikta ett stort tack till Pirkanmaan Kotityö Oy, som sponsrar mitt arbete med en stor mängd garn. De producerar och säljer garner och deras verksamhet är inriktad mot hantverks och konstindustriverksamhet. Företaget ägs av Birkalands Hemslöjds och Konsthantverksförening. Stort tack för ert stöd till mitt arbete.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s