Att synas i bruset på en mässa

I februari ska vi, treorna på min utbildning, visa upp våra produkter i Greenhouse på Möbelmässan, Stockholm Furniture & Light Fair 2016. Spännande! I Greenhouse visar oberoende designers och designskolor upp sig på mässan. Det är verkligen spännande att få visa upp sig där och en utmaning att lyfta fram vår monter, så att vi syns i bruset från alla som konkurrerar om besökarnas uppmärksamhet. Vi har arbetat fram flera monterförslag och nu har vi röstat fram ett som vi jobbar vidare med.

Min grupp hade arbetat fram ett monterförslag IMG_6851med podier tänkta att skapa vita linjer som lyfte från golvet och fortsätter  upp på den inre monterväggen. Något som man tyckte var intressant. På bilden ser ni min grupps monterförslag, inte det vinnande. Det får ni se i februari i Stockholm!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s