Utanför min “Comfort Zone”

Lite bilder från arbetet att få fram en bottenplatta till stickad korg. Började med test i wellpapp för att hitta storlek och få fram en prototyp. Arbetar nu med bottenplatta till mina slutprodukter. I björkträ. Valt björkträ som är hårt, för att kunna borra hål i utan att trät splittrar upp sej på undersidan. Elin och Kristina har hjälpt mej välja trä och har handlett mej i träverkstan och i maskinrummet. Utan deras hjälp hade det inte gått. Tack! Jag är verkligen utanför min “comfort zone” som ju är textilverkstäderna.

I fredags köptes virke och det planhyvlades och rikthyvlades, och slutligen limmades det för att få tillräckligt stor bottenplatta. Igår var det dags att slipa och såga ut bottenplattan. Och att testa borrhål.

Idag ska jag tillbaks till verkstaden, utvilad och pigg, redo att borra med pelarborrmaskinen!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s