Handledning med sökande samtal

Under samtalet idag kommer jag fram till att min prototyp ska bli till en produkt. En botten av trä ska nog läggas till mitt stickade rör. Kul att få in trä i produkten. Så det kommer att bli en stickad korg med träbotten.

Det är i samtalet på handledningen som jag kom vidare i mitt slutmål för min slutuppgift. Vi prövar och diskuterar olika möjliga produkter utifrån mina materialprover och min arbetsplan. Ett sökande samtal. Genom era (min handledningsgrupp) synpunkter och infallsvinklar tog vi oss längre än vad jag själv gjort i min inledande arbetsplan.

Jag vågar spänna bågen lite mer och utmana mej lite mer genom att ta in trä i produkten.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s