Vart är jag påväg?

Veckan har gått till att läsa och fundera på litteraturen. Intressanta diskussioner har det varit. Hittat intressanta tankar i böckerna, om skissande och experimentellt arbete. Och inte minst om hantverkarens vardag. Experimenterandet har stått stilla för mej under veckan, har inte hunnit helt enkelt. Nu funderar jag på slutuppgiften och arbetsplanen. Vet inte riktigt vart det tar vägen ännu. Men det är ju okej det också, att inte riktigt veta vart jag är påväg. Men för slutuppgiftens skull måste jag snart välja *en* väg jag ska gå vidare på, utifrån de olika vägar framåt jag hittat genom mitt experimenterande.

Advertisements

One thought on “Vart är jag påväg?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s