Nio av tolv teknikerprover klara

Måndagmorgon, andra veckan av experimentellt arbete.  Igårkväll påbörjade jag materialprov nummer 10 av de tolv jag ska göra. Jag hade tänkt vara klar med alla tolv idag men i förra veckan gick torsdagen och lite av fredagen åt till att göra iMoviefilmen om vårt besök i Borås. Men det var lärorikt det med. Kunde inte ladda upp filmen på WordPress utan fick lägga upp den på en annan webbsite och länka från bloggen till den.

Just nu stickar jag med japanskt pappersgarn och ska göra dom tre sista stickproverna i det. Imorgon ska dom vara klara.

På bilderna så ser ni fiskbensmönstrad stickteknik, näverstickning och till sist honungskakemönster. Det grova ullgarnet ser spännande ut när man ser maskorna och strukturen. Samma ullgarn men i svart där ser man inte alls strukturen så bra.

Advertisements

One thought on “Nio av tolv teknikerprover klara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s