Knitting Peace med Cirkus Cirkör

Letar stickmönster till mitt experimentella arbete och lyssnar samtidigt till  musiken från Cirkus Cirkörs föreställning Knitting for Peace förra året. Musiken av artisten Looptok och föreställningen grep verkligen tag i mej. Fantastisk föreställning. Kommer nog att lyssna en hel del på musiken under kommande veckor. Låttexter som “Give me some yarn, I want more more yarn. I want all this to be yarn” … ja ni förstår kanske att det inspirerar till stickning. Låten Organize  passar mej bra ikväll, håller på och strukturerar upp mitt experimentella arbete just nu. Här kommer ett klipp från föreställningen. Varsågoda….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s